Wit jurkje

Een stukje voor mij loopt een vrouw in een wit zomerjurkje. Het jurkje is mooi getailleerd, valt tot op de knie en heeft spaghettibandjes bij de schouders. De vrouw heeft een mooi bruin zomerkleurtje wat nog eens extra tot zijn recht komt door het wit van de jurk. Het jurkje staat haar prachtig op één klein detail na: de vrouw heeft een te strakke onderbroek aan waardoor je de randjes door het jurkje heen ziet. Het te kleine broekje zorgt zelfs voor een vetrolletje op haar heupen. Het is jammer dat de keuze voor te strak ondergoed zo duidelijk zichtbaar wordt.

Wat zonde, want dit is makkelijk te voorkomen door het juiste corrigerende ondergoed te dragen. Deze ondermode is zo gemaakt dat het zich vormt naar je lichaam en toch zijn stevigheid behoudt. Hierdoor voorkom je dat je randjes, elastiekjes of strepen onder je kleding ziet. Op de plaatsen waar je het vaak nodig hebt is het materiaal net iets steviger en vormt zo je lichaam. Denk hierbij aan je buik en billen. Er zijn ook body’s die je een slankere taille geven of vollere borsten. Het is dus heel geschikt om je lichaam de juiste vorm te geven en het zit nog lekker ook.

Corrigerende ondermode heb je tegenwoordig in allerlei soorten en maten en ook gemaakt van allerlei materialen. Het is al lang niet meer saai of ouderwets. Er is voor alle vrouwen wat wils, van klassiek tot aan zeer sexy, van casual tot aan uitbundig. Ook is corrigerende ondermode tegenwoordig in veel kleuren te verkrijgen en dus allang niet meer alleen in huidskleur. Je kunt echt mooie, hippe setjes vinden in de winkels. Je kunt ook online zoeken naar fijne ondermode die je figuur corrigeert. Het aanbod van corrigerend ondergoed is heel groot en veel lingeriewinkels bieden een aparte collectie hiervan aan. Op die manier kun je online op je gemakje kijken wat er allemaal te verkrijgen is.

De vrouw in het witte jurkje voor mij heeft denk ik nog niet van corrigerende ondermode gehoord, maar ik weet zeker dat ze ook iets van haar gading had kunnen vinden. Bekijk alleen al het immense aanbod op: http://www.dressesonly.nl/corrigerend-ondergoed. Met de juiste ondermode had ze die randjes kunnen voorkomen en was dat vetrolletje ook niet zichtbaar geweest. Het had haar verschijning helemaal compleet gemaakt.