Het perfecte jurkje

‘Ik weet precies wat jij nodig hebt’, zegt mijn zus. ‘Wacht maar ik laat het je wel zien op de Ipad’. Ze staat op en loopt weg om hem te pakken. Ik heb net een half uur tegen mijn zus zitten aan zitten kletsen over een kledingdilemma dat ik heb. Mijn manager heeft me namelijk gevraagd of ik met hem mee wil gaan naar een mogelijke klant in Duitsland. Deze klant is geïnteresseerd in onze producten en wil graag een demonstratie zien die wordt gedaan in het Duits. Aangezien ik vloeiend Duits spreek heeft mijn baas me dus gevraagd met hem mee te gaan en de presentatie te geven. Uiteraard voel ik me zeer vereerd, maar heb dus wel een kledingdilemma. Ik weet niet wat ik aan moet doen. Ik wil er vol vertrouwen en zelfverzekerd uitzien zonder dat het al te opzichtig of overdreven wordt.

Mijn zus heeft een oplossing, zegt ze. ‘Hier, kijk maar’, zegt ze terwijl ze me de Ipad geeft. Ze heeft de website van Juffrouw Jansen opgezocht en ik kijk naar de jurken die ze in online aanbieden. De collectie bestaat uit mooie vrouwelijke jurkjes. De meeste zijn in de kleur zwart en hebben mooie details zoals plooien in de taille of witte opgenaaide zakjes. De details kan je overigens gemakkelijk uitvergroot bekijken op de website. Het zijn vrouwelijke jurkjes die positiviteit en zelfverzekerdheid uitstralen zonder over de top te gaan. Ik bekijk nog een paar foto’s en ik geloof inderdaad dat mijn zus een oplossing voor mijn kledingprobleem heeft gevonden. Deze collectie spreekt me heel erg aan en ik denk dat daar een goed jurkje tussen zit wat ik aan kan naar onze klant.

Tof jurkje van Nederlands kledingmerk

Ik kijk nog even verder en wordt steeds enthousiaster over de collectie van Juffrouw Jansen. Ik zie een kort zwart jurkje met witte parelprint, maar dat is me wat te opzichtig. Ze hebben ook een mooie langere zwarte jurk met een redelijk diep uitgesneden decolleté. Dat is waarschijnlijk iets te sexy voor de nuchtere Duitsers. Het zwarte kokerjurkje met streepjes reliëf is precies wat ik zoek en ik denk dat ik me daar helemaal op mijn gemak in voel tijdens de demonstratie. Ik bestel gauw het jurkje zodat het ruim op tijd is voor ik op zakenreis ga. Mijn zus had helemaal gelijk en ik geef haar een dikke kus op haar wang.