Last minute vakantie

Oh wat lekker, we hebben toch nog gauw een vakantie geboekt. De laatste week in maart zoeken we de zon op. We hebben een last minute vakantie geboekt naar Griekenland. We hadden echt nog even zin om wat zon te pakken en te ontspannen voordat er weer een druk jaar begint. We zagen een leuke aanbieding bij het lokale reisbureau en zijn meteen naar binnen gestapt. Gelukkig was er nog plaats en we hebben meteen geboekt. En om helemaal lekker uit te pakken heb ik ook besloten nog een leuk zomerjurkje te gaan kopen. Ik heb er genoeg in de kast hangen, maar ik vind het gewoon leuk om er nog eentje uit te kiezen, speciaal voor deze vakantie.

Als ik een jurk ga kopen denk ik van te voren graag na over de kleuren en het model. Ik wil graag zoveel mogelijk verschillende jurkjes hebben zodat ik altijd kan variëren. En bovendien zijn er voor verschillende gelegenheden verschillende jurkjes nodig. Een wat meer casual jurkje voor overdag als ik naar het strand ga of lekker over de boulevard ga struinen.  ’s Avonds als ik uit eten ga houd ik van uitpakken en kies ik voor een wat chiquer jurkje met bijpassende accessoires zoals oorbellen en kettingen. In mijn kledingkast heb ik dan ook meerdere jurken hangen. Sowieso houd ik van een heleboel kleuren en kijk ook echt ‘s ochtends waar ik zin in heb. Ik heb effen jurkjes, maar ook veel exemplaren met een print erin. Daarnaast vind ik het extra leuk als mijn handtas bij mijn jurk past. Naast jurkjes heb ik dus ook best wel veel handtassen in de kast.

Vorige week heb ik een lichtblauwe handtas gekocht en ik wil daar graag dit zomerjurkje bij laten passen. In Griekenland vind je ook veel blauwe en lichte kleuren, dus ik denk dat deze combinatie erg leuk zal staan daar. Bovendien is het nu fijn winkelen in de stad want de meeste winkels bieden hun zomercollectie in de uitverkoop aan. Sommige kleding gaat nu voor de helft van de prijs de winkels uit. Gelukkig heb ik een gangbare maat dus meestal vind ik wel een geschikt kledingstuk. Vanmiddag ga ik maar eens lekker op pad en op zoek naar een leuke zomerjurk voor deze last minute vakantie. Ik heb er zo’n zin in: Griekenland here we come.