T-shirt: Extra lang, ideaal voor de wat langere man!

Nederland krijgt steeds meer te maken met langere mensen. De vraag naar kleding voor de wat grotere man stijgt daardoor. Inmiddels zijn er 800.000 mensen die langer zijn van postuur. Daar spelen wij graag op in en helpen u aan een T-shirt: Extra lang wat bij uw kleding garderobe past!

Genoeg aanbod in onze collectie

Er is een ruime keuze in ons assortiment. De modellen zijn te bestellen in de kleuren, wit, zwart, grijs en navy (blauw). Het T-shirt: Extra lang is verkrijgbaar met korte of lange mouw, wat past bij elk seizoen. Ook de hemd modellen zijn erg geliefd. Deze zijn mooi te combineren met een nette blouse of casual outfit. Denkt u aan het dragen van een overhemd met korte mouw? Kies dan voor een singlet, dat het meeste comfort biedt bij de schouders. De maatvoering van de T-shirts begint bij XS en loopt tot 4XL.

Mooi en fijn om te dragen

Het is belangrijk dat kleding naast de moderne look ook comfortabel is. Je draagt het immers vaak en moet dus ook lekker zitten. Het T-shirt: Extra lang voldoet daar zeker aan! Aan de onderzijde van het shirt is extra stof verwerkt wat opkruipen van de bovenkleding tegen gaat. De American Cotton is zacht van materiaal en daardoor prettig in het dragen. De licht getailleerde pasvorm kleed mooi af.

Geniet ‘extra lang’ van uw T-shirt!

Bij dagelijks gebruik wilt u graag uw kleding op tijd gewassen hebben. Het T-shirt: Extra lang wordt daardoor vaak blootgesteld aan wasmiddel en verschillende temperaturen. Kwaliteit speelt daarbij een belangrijke rol. Het T-shirt is voorgewassen en krimpt daardoor niet. Zo kunt u het regelmatig wassen op 40 of 60 graden, zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Gebruik bij het drogen wel een kleding hanger om de vorm te behouden. Zo geniet u ‘extra lang’ van uw T-shirt!