Ondergoed voor kids. Wat is goed om te weten?

U wil graag dat uw kinderen zich zo comfortabel mogelijk voelen. Ondergoed speelt hier een belangrijke factor in. U kunt natuurlijk niet weten hoe zij zich hier precies over voelen als ze nog erg jong zijn. Ze kunnen zich hier simpelweg niet goed over uitdrukken. Als ze ouder worden is het weer de vraag wat er in de mode is. Geen zorgen! Wij leggen u uit waarmee u rekening kunt houden als u ondergoed voor uw kroost koopt.

Soorten ondergoed

Ja het is echt waar, zelfs op het gebied van onderbroeken zijn er mode standaarden. Een paar jaar geleden was het mode om Bjorn borg ondergoed te dragen. Nu zeggen wij niet dat u heel duur ondergoed voor uw kind aan moet schaffen omdat dit in de mode is, maar u kunt er wel op letten welk model bijvoorbeeld in de mode is. Welke modellen zijn er tegenwoordig beschikbaar voor kinderen? Wij noemen ze voor u op.

  • Een slip is de eerste soort in ondergoed voor uw kinderen. Hierbij kunt u er het beste één nemen die vergelijkbaar is met een Sloggi slip. Dus naadloos ondergoed. Kinderen groeien snel en op deze manier gaat het ondergoed minder snel knellen. Dit is erg oncomfortabel voor uw kinderen.
  • Ten tweede kunt u een boxershort aanschaffen voor kinderen. Hierbij zou u ook inspiratie op kunnen doen bij Sloggi heren ondergoed. Als het Sloggi ondergoed is naadloos en bij een boxer gaat het dan ook bij de benen van uw kinderen niet knellen.

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat uw kind zich fijn voelt in het ondergoed dat hij of zij draagt. U kunt hierbij rekening houden met bepaalde kleuren die in de mode zijn.

Meisjes of jongens ondergoed?

Uw kind is een meisje maar vind die blauwe onderbroeken met auto’s erop erg stoer. Moet u dit negeren en toch voor de roze gaan? Die andere zijn immers voor jongens, toch? Eigenlijk kunt u uw kind het beste gewoon geven wat hij of zij wil. Het allerbelangrijkste is dat uw kind goed in zijn of haar vel zit. Steeds meer bedrijven hebben genderneutraal ondergoed voor kinderen. Dit komt omdat niet alle meisjes roze willen en niet alle jongens blauw. U zou voortaan misschien kunnen winkelen bij een winkel waar er genderneutraal ondergoed verkocht wordt. Dus zonder etiket met daarop een geslacht. Op deze manier voelt uw kind zich niet bezwaard om het ondergoed te nemen dat hij of zij het mooist vindt.

Kind in bos

Duurzaam ondergoed of niet?

Voor het comfort van uw kind is het fijn als u op de duurzaamheid van een onderbroek let, maar als u niet heel veel te besteden heeft is dit misschien niet de beste optie. Zeker bij hele jonge kinderen is het zo dat ze groeien als kool. Het is zonde als u dan een dure onderbroek heeft gekocht waar ze binnen 3 maanden uitgegroeid zijn. Als uw kinderen al wat ouder zijn is het wel raadzaam te investeren in duurzamer ondergoed. Sloggi is een merk dat het goede voorbeeld geeft op dit gebied. Zij maken ondergoed van hoge kwaliteit waarbij comfort voorop staat.