De leukste schooltassen

Ga je naar school en ben je op zoek naar een mooie schooltas? In dit artikel hebben we een aantal mooie schooltassen voor je verzameld, zodat je inspiratie kunt op doen!

Rugtas

De school rugzak is veruit de populairste tas onder scholieren. Loop een willekeurige school binnen en je ziet de Eastpaks en Herschels je om de oren vliegen! Maar de rugzak is niet voor niets geliefd onder scholieren, want er passen veel boeken in en is makkelijk te dragen als je bijvoorbeeld moet fietsen naar school. Verder zijn er superleuke rugzakken te koop met de leukste designs, dus loop je er ook nog eens hip bij.

Shopper

Bijna ieder meisje heeft wel een shopper in haar bezit, want deze handige dames schooltas is lekker groot en handig! Een shopper is dan ook erg geschikt om te gebruiken voor school, want door de vorm van de tas kun je er lekker veel boeken in kwijt. De mooiste shoppers zijn van stevig leer gemaakt. Deze zijn misschien duurder dan de gemiddelde schooltas, maar je zult er letterlijk jarenlang plezier van hebben. Als je gaat studeren of werken is zo’n shopper namelijk nog steeds erg geschikt!

Messenger bag

Messenger bags zijn leuke schooltassen, geschikt voor zowel jongens als meisjes. Zo’n tas draag je met de lange schouderband crossbody, maar kies een messenger bag met een kort handvat erbij, zodat je de tas ook aan de hand kunt dragen om lekker af te wisselen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een knalkleurtje zoals roze of groen, maar leuke printjes of juist een effen neutrale kleur zijn ook niet uitgesloten.